Ambiorix nieuwe shirtsponsor STVV

STVV heeft met Ambiorix een nieuwe main shirtsponsor aangetrokken. Vanaf dit seizoen zal het Ambiorix-logo op de geel-blauwe shirts prijken.

Ambiorix is reeds meer dan 15 jaar als commerciële partner verbonden met STVV en zet de belangrijke stap om main shirtsponsor te worden bij de club.  Peter Vavedin, CEO van Ambiorix  : “Ik ben heel blij dat Ambiorix met zijn logo kan prijken om de shirts van een mooie voetbalclub als STVV.  STVV is een ‘Traditionsverein’ met een prachtige geschiedenis, terwijl Ambiorix sinds 1895 een begrip is in de Belgische schoenenindustrie.”

 Bart Lammens, voorzitter van STVV :”Met Ambiorix hebben we een shirtsponsor binnengehaald die een sterke uitstraling heeft.  Wij gaan ook bekijken hoe wij verder kunnen samenwerken door producten te ontwikkelen om te commercialiseren in de Fanshop”.

 Ambiorix is ook al verschillende jaren leverancier van de schoenen van het Belgisch Olympisch team, de Rode Duivels en van heel wat clubs in de Belgische voetbalcompetitie, waaronder Club Brugge, Standard en KRC Genk.

 

← Terug naar overzicht