Back on track!

De deuren van onze Flagship stores zijn weer geopend en we staan enthousiast klaar om u weer te ontvangen! We willen dat iedereen een veilig gevoel heeft tijdens het winkelen, daarom bieden we verschillende mogelijkheden om uw Ambiorix schoenen aan te kopen.

Bezoek een Flagship store

Sinds 11 mei kan u weer terecht in onze Flagship stores. We zijn dan ook verheugd om u opnieuw onze best mogelijke service aan te bieden. Om uw veiligheid te garanderen nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen en voorzien we beschermend materiaal zodat u zonder zorgen uw favoriete schoenen kan passen. Ontdek onze openingsuren en plan uw bezoek!

Maak een afspraak 

We bieden u ook de mogelijkheid om een afspraak te maken in een van onze Flagship stores. Op deze manier heeft alleen u toegang tot de winkel en kan u in alle rust en comfort winkelen. U kan telefonisch of online een afspraak maken, de telefoonnummers kan u hier terugvinden. 

Om online een afspraak te maken klikt u op onderstaande button. Daar heeft u de keuze uit de vier Flagship stores gelegen te Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent. Om een afspraak te maken klikt u 'afspraak van 30 min', duidt u de verkoopster aan en kiest u het gewenste tijdstip

Shop online 

U kan ook nog steeds terecht op onze webshop waar u onder meer de nieuwe Pioen collectie kan ontdekken die Ambiorix speciaal ontwikkelde voor haar 125-jarig jubileum. Bezoek onze webshop en geniet van gratis verzending vanaf 200 euro.