Ontdek de unieke Kim zolen: een samenwerking tussen Ambiorix en Kim Duchateau

Bij Ambiorix zijn we steeds op zoek naar manieren om innovatie en creativiteit te combineren met ons vakmanschap. Daarom zijn we ontzettend trots op onze nieuwe samenwerking: unieke zolen ontworpen door de getalenteerde cartoonist en striptekenaar Kim Duchateau.

Een unieke ontmoeting van kunst en schoenen

Kim Duchateau staat bekend om zijn humoristische en herkenbare tekenstijl. Zijn werk heeft al vele harten veroverd in kranten, tijdschriften en stripboeken. Nu heeft hij voor het eerst zijn creativiteit ingezet voor schoenzolen. Het resultaat? Twee exclusieve tekeningen die als basis dienen voor een gloednieuw type zool.

De zolen bevatten komische scènes uit verschillende sportdisciplines, geheel in de stijl van Duchateau. Zoals een overenthousiaste polsstokspringer die een wielrenner ten val brengt - een speelse collage van sportende figuren die je elke stap vergezellen met een vleugje humor.

Kim Duchateau

De veelzijdige tekenstijl en humoristische benadering van Kim Duchateau sluit perfect aan bij ons idee om het sportieve DNA van Ambiorix op een unieke manier te tonen. Zijn enthousiasme voor deze uitdaging sprak boekdelen en we zijn zeer tevreden over het resultaat.

Onze keuze voor een sportief thema is niet willekeurig. Verschillende sportclubs in België, waaronder Union en STVV, dragen Ambiorix-schoenen onder hun kostuums. Bovendien zijn we trots om al voor de zesde keer kledingpartner te zijn van Team Belgium tijdens de Olympische Spelen. Dit sportieve DNA wilden we graag op een creatieve manier laten terugkomen in onze schoenen.

Verkrijgbaarheid

De Ambiorix schoenen met het unieke ontwerp van Kim Duchateau zijn verkrijgbaar in onze webshop, flagship stores en diverse onafhankelijke verkooppunten. Kom langs en ontdek deze bijzondere collectie die vakmanschap, comfort en creativiteit combineert.